Новата серия везни ELLIPSIS

Модерност, иновация, пробив – всички тези качества описват ELLIPSIS, но те са само началото на един дълъг списък с предимства.

Новата серия везни ELLIPSIS на RADWAG е вече тук!

10-инчов дисплей
По-голям екран – 10’’ – означава повече информация на едно място. На новия терминал ELLIPSIS ще видите до 3 екрана, уиджети, графики, статуси, бележки, удобна история на измерванията.

Безкомпромисна верификация на оператора
За първи път потребителя ще може да се идентифицира с помощта на парола, RFID карта, четец на пръстови отпечатъци, механизъм за лицево разпознаване или комбинация от тях.

Дигитален одитор
Гарантира, че вашата везна е винаги в кондиция готова за работа. Позволява компенсация на въздушните течения в реално време. Информира за необходимостта от проверка на везната или периодичен одит на точността и чувствителността.

Ambient Light – иновативен начин везната да общува с оператора
Светлият бар ще ви информира за състоянието, резултатите от процеса, процедурите или предупрежденията.

Hotspot
Използвайте везната с всяко свързано към нея устройство. Това може да бъде смартфон, таблет или компютър.

RFID
ELLIPSIS работи с RFID тагове*, които могат да се използват за маркиране на вашите продукти или съставки на формулата в базата данни. Те могат да се използват и за идентифициране на потребител.

Бележка на живо – запишете заключенията си
Можете да добавите гласова бележка към серия от измервания или доклад за процедура. Ако предпочитате да го запишете, ELLIPSIS ви позволява да добавите текстова бележка.

Удобна библиотека
Това е мястото, където могат да бъдат намерени поредица от последни измервания или отчет, готов за цифров подпис, съгласно 21 CFR, част 11.

Widgets
Готов да покаже това, от което се нуждаете най-много във всеки един момент.

Интелигентно минимално тегло
Везната показва дали стойността на теглото, което искате да претеглите, е под или над минималния праг на тегло.

Двуточкова настройка
Везната се настройва в две точки на измерване вместо в една,  това подобрява прецизността на измерването в целия обхват.